Aanmelden

Jeugd:
Jeugdleden dienen uitsluitend per mail of telefonisch contact op te nemen met Wim Teuling:

 1. ledenadministratie@asvarsenal.nl

06-51343879.

Senioren, Veteranen, Zaal:
Om u als nieuw lid bij de club aan te melden dient u het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen.
inschrijfformulier_asvarsenal 

Opzeggen lidmaatschap ASV Arsenal

Bij de opzegging van het lidmaatschap van ASV Arsenal gelden de volgende regels:

 1. De opzegging van het lidmaatschap van ASV Arsenal dient voor 1 mei voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen plaats te vinden.
 2. De opzegging van het lidmaatschap bij ASV Arsenal kan alleen door een email te sturen naar ledenadministratie@asvarsenal.nl. Mondeling of op een andere manier opzeggen van het lidmaatschap is niet mogelijk.
 3. Vindt de opzegging van het lidmaatschap tussen 1 mei en 15 juni voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen plaats, dan brengen wij €60,- (zestig euro) administratiekosten in rekening.
 4. Vindt de opzegging van het lidmaatschap tussen 15 juni en 31 augustus plaats, dan brengen wij de helft van de contributie á € 120,- (honderdtwintig euro) in rekening.
 5. Vindt de opzegging na 31 augustus plaats, dan brengen wij de volledige contributie van € 240,- (tweehonderdveertig euro) in rekening.

 

Overschrijven naar een andere club

Bij het overschrijven van ASV Arsenal naar een andere club gelden de volgende regels:

 1.  Je zegt eerst je lidmaatschap bij ASV Arsenal op. De opzegging van het lidmaatschap van ASV Arsenal dient voor 1 mei voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen plaats te vinden.
 2.  De opzegging van het lidmaatschap bij ASV Arsenal kan alleen door een email te sturen naar ledenadministratie@asvarsenal.nl Mondeling of op een andere manier opzeggen van het    lidmaatschap is niet mogelijk.
 3.  Vindt de opzegging van het lidmaatschap tussen 1 mei en 15 juni voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen plaats, dan brengen wij €60,- (zestig euro) administratiekosten in rekening.
 4.  Vindt de opzegging van het lidmaatschap tussen 15 juni en 31 augustus plaats, dan brengen wij de helft van de contributie á €120,- (honderdtwintig euro) in rekening.
 5.  Je schrijft je uiterlijk 15 juni voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen in bij je nieuwe club.
 6.  Zodra je aan alle financiële verplichtingen hebt voldaan vindt overschrijving naar je nieuwe club plaats.