ASV Arsenal verlegt de focus van de zondag naar de zaterdag!

Al vele jaren speelt de club met een volwaardige zondag en zaterdag selectie in de KNVB competities! Met als uitgangspunt dat de zondag selectie het vlaggenschip van de vereniging is!
Dit gaan we veranderen vanaf volgend seizoen, dan zal de zaterdag-selectie ons vlaggenschip zijn, veranderingen in het amateurvoetbal is hier een oorzaak voor, de zaterdag competities zijn veel interessanter geworden op hoger niveau, ook kwalitatief beter dan op de zondag, aantrekkelijkere verenigingen qua toeschouwers, accommodaties e.d.
Het is ook erg lastig en kostbaar om als vereniging op twee paarden te wedden. In de hele amateurvoetbalwereld hebben al een flink aantal verenigingen dit, om dezelfde redenen, besluit genomen. Voor ons dus ook!

Volgend seizoen sluit de zondag-selectie zich dus aan bij de zaterdag-selectie, de spelers zijn hier al enige tijd van op de hoogte en sinds enkele maanden trainen ze ook al samen, en dit tot volle tevredenheid van onze spelers, trainers en technische commissie!
Toch zal er niet echt veel veranderen, we houden op de zondag gewoon een eerste en tweede team, en uiteraard al onze andere jeugd en seniorenteams op de zondag.

De eerste twee teams zijn alleen vanaf volgend seizoen “selfsupporting” net zoals al onze breedteteams, uiteraard staan we ze bij in alle randzaken rond deze teams, trainingsruimte, materialen enz. enz.
Het Bestuur