Contributie seizoen 2018-2019

De contributiebedragen voor het seizoen 2018-2019 zijn bekend.

NIKKI-ONLINE

DE ONLINE PENNINGMEESTER VAN UW VERENIGING

UNIEK, TRANSPARANT, VEILIG EN SNEL

Nieuwsbrief  

A.S.V. Arsenal gaat op alle vlakken professionaliseren, zo ook voor het innen van de contributiegelden.

Het bestuur van A.S.V. Arsenal heeft besloten om het innen van de contributie over te dragen aan NIKKI-Online.nl. NIKKI-Online.nl start per direct met het maandelijks online innen van de contributie.  U heeft de mogelijkheid om de jaarcontributie in 1 keer of in 6 termijnen te voldoen. 

 

U ontvangt binnenkort de eerste mail met daarin de iDEAL-link voor de betaling van de eerste termijnbetaling van de contributie die verdeeld wordt over 6 maanden. In december 2018 volgt de laatste e-mail m.b.t. de contributie van het seizoen 2018-2019. Let op: De afzender van het systeem van Nikki is zo gemaakt, dat wanneer u erop reageert, uw reactie meteen wordt gekoppeld aan uw persoonlijke gegevens.

 

Wanneer u geen mail ontvangt in juli, zijn mogelijk de contactgegevens niet up-to-date. Stuur in dat geval een mail met uw juiste gegevens (naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer) naar asvarsenal@nikki-online.nl. 

 

Met het bestuur zijn afspraken gemaakt m.b.t. de administratiekosten. Elk lid heeft de mogelijkheid om op de volgende wijze de contributie te voldoen:

        Maandelijkse betaling. U krijgt 6 maanden één e-mail per maand met de vraag om de contributie te voldoen.*

        Eenmalige betaling, betaling binnen 10 dagen na ontvangst van de e-mail. Gelieve dit aan te vragen via asvarsenal@nikki-online.nl of middels een reactie op de mail vanuit het systeem, met daarbij duidelijk de gegevens van de sporter.

 

Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, leest u dan de veel gestelde vragen (FAQ’s) op www.nikki-online.nl. Wordt uw vraag niet beantwoord, kunt u zich via e-mail tot ons richten voor verdere informatie. Wij kijken uit naar de samenwerking tussen A.S.V. Arsenal en Nikki-online.nl

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het bestuur van A.S.V Arsenal en Nikki Online

 *Incl. administratiekosten van 10% van de contributie tot een max. van €19,- per jaar. 

 

De huisige contributie bedragen 2018 2019 zijn:

 

 
     
AFA     250,00  
ASV arsenal jeugd    240,00  
ASV arsenal senioren     240,00  
ASV arsenal zaal    185,00  
ASV Arsenal veld en Zaal    400,00  
ASV Arsenal donateur    100,00