Voetbalvereniging ASV Arsenal is een levendige club met een rijke historie en een groeiende groep actieve leden. Onze thuisbasis is het splinternieuwe sportpark De Schinkel, net achter het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid. Wij willen graag uw aandacht vragen voor de mogelijkheden om een partnership met ons aan te gaan. Ons clubmotto is: “Sport moet spel blijven en spelen is delen”. Dit geeft het karakter van onze club goed weer. Gewoon lekker voetballen. Sportief, zonder poespas, maar wel met de wil om te winnen. Die houding slaat aan, want sinds tien jaar heeft ASV Arsenal een jeugdafdeling die in dit decennium sterk is gegroeid. Op dit moment spelen er zo’n 450 kinderen bij onze club, naast ruim 500 volwassenen. De afgelopen jaren zijn turbulent geweest. Ons sportcomplex is compleet vernieuwd: er zijn twee hypermoderne kunstgrasvelden aangelegd en er is een prachtig clubhuis geplaatst. Het eerste veld, omrand door een kleurrijke set reclameborden, ligt in de schaduw van een vaak zonovergoten terras, het tweede veld is zo mogelijk nog bijzonderder: omringd door een (onder supervisie van het Olympisch stadion aangelegde) inloopatletiekbaan en een elftal opmerkelijke kunstwerken. Wij kunnen in het nieuwe onderkomen onze ambitieuze plannen uitvoeren. De locatie is bij uitstek geschikt om onze vereniging verder uit te laten groeien tot een vooraanstaande Amsterdamse voetbalclub op een prachtig sport- en recreatiecomplex, onderdeel van een openbaar nieuw stadspark in Amsterdam Zuid. Een park waar bewoners van Oud-Zuid en daarbuiten met veel plezier sporten en recreëren. We willen ASV Arsenal in de komende jaren met name in kwalitatieve zin laten groeien en verder professionaliseren. De opzet van een semi-professionele jeugdopleiding is hier een goed voorbeeld van. Maar hier hebben we natuurlijk wel meer geld voor nodig.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als uw belangstelling is gewekt om onze plannen voor de toekomst te ondersteunen en onderdeel te worden van het succes van ASV Arsenal.

Wij nemen graag contact met u op om u te vertellen over de sponsormogelijkheden die wij uw bedrijf kunnen bieden. Leden van onze sponsorcommissieleden staan u graag te woord:

Wim Teuling: 0651 343 879 

Sponsoring