• Teams

  Op de teampagina's in het submenu vind je alle informatie over jouw team. Van wedstrijdprogramma tot uitslagen en poulestanden (voor de JO8, JO9 en JO10 teams worden geen uitslagen en poulestanden gepubliceerd). Deze informatie is niet alleen via deze website toegankelijk, maar ook via de voetbal.nl app. 

  Download de voetbal.nl app op je smartphone. De voetball.nl app is er voor iedereen die in de KNVB competities voetbalt. En natuurlijk voor ouders van jeugdleden. Je kunt inloggen met het emailadres waarmee je bij ASV Arsenal geregistreerd staat.  

  Via de app kun je het volledige wedstrijdprogramma van jouw team zien, met alle relevante informatie over de wedstrijd, routebeschrijving en meer. Bovendien krijg je via de voetbal.nl app ook alle relevante informatie over jouw eigen team, trainingen, evenementen en nieuws van ASV Arsenal. 

  Je naam zichtbaar op jouw teampagina? 
  Wil je dat jouw naam zichtbaar wordt op jouw teampagina bij teaminformatie? Lees dan alle informatie over het aanpassen van je zichtbaarheid op de voetbal.nl app pagina op onze website. 

  Pagina voetbal.nl app